Ontwikkelen

Home »  Diensten »  Ontwikkelen

Website
Webshop
Webapplicatie

Website

We geloven in de kracht van technologie en design. We creëren daarmee websites die impact maken. Pas als jouw nieuwe website helemaal aansluit op jouw identiteit, zal de gebruiker het gevoel krijgen dat de website klopt.

Door vervolgens in te spelen op de behoeftes van je doelgroep en diegene aan te spreken loop je voor op alle concurrentie. Een nietszeggende website werkt niet meer in deze tijd. Onze websites sluiten naadloos aan op de behoeftes van je doelgroep. Het resultaat? Meer omzet, meer bezoekers, meer bekendheid, en meer conversie!

Wij zorgen voor een goed werkende website waar jouw doelgroep informatie op vindt en tot de gewenste actie over gaat. Een combinatie van onze kennis gepaard met jouw voorkeuren. Voor het bouwen van websites gebruiken wij verschillende frameworks en platformen. Wij zijn expert in:

  • WordPress
  • REACT / Next.js / Node.js
  • Drupal
  • Laravel

Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Website
Webshop
Webapplicatie

Webshop

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

Door in te spelen op de behoeftes van je doelgroep, diegene aan te spreken, te triggeren, loop je voor op alle anderen. Het resultaat? Meer omzet, meer bezoekers, meer bekendheid, meer conversie.

Voor onze webshops gebruiken wij verschillende platformen. Wij kijken graag met jou samen naar de beste oplossing voor jouw webshop. Wij zijn expert in:

  • Magento
  • WooCommerce
  • Shopify
  • Lightspeed

Vrijblijvend advies over welk platform bij jouw ambitie past? Neem contact op!

Maatwerk

Een website, webshop of webapplicatie voor de lange termijn? Dan heb je een goede basis nodig. Deze basis leg je door middel van goede code.

Onze developers weten exact hoe iets opgebouwd moet worden en zorgen ervoor dat aanpassingen en optimalisaties ten alle tijden mogelijk is.

Wij ontwikkelen maatwerk en pakken onze projecten slim aan. Alles wat wij bouwen is schaalbaar, ten alle tijden uit te breiden, aan te passen, te integreren en te optimaliseren.

Webapplicatie

Standaard software biedt soms niet de gewenste oplossing of is zo complex dat er moeilijk mee gewerkt kan worden. Maatwerk online software, oftewel een webapplicatie is dan een perfecte uitkomst. De kracht van maatwerk software is dat het het perfect aansluit op de behoeften van jouw medewerkers, organisatie en/of klanten.

Wat gaan we ontwikkelen voor je? Onze developers kunnen letterlijk alles realiseren. Afsprakensystemen, digitale learning, klantbeheersystemen, noem maar op.

Heb je vragen over het starten van een project bij Codabl? Wil je met ons sparren over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bereik je online doelen

Bereik je online doelen

Menu