Ontwerpen

Home  ›  Diensten  ›  Ontwerpen

Webdesign
Huisstijl
UX

Webdesign

Om een project tot een succes te maken is een passend design essentieel. Dit is wat wij webdesign noemen, het simpelweg ontwerpen van een webspecifiek ontwerp. Webdevelopment is iets anders (doen wij overigens ook).

In de fase rondom webdesign gaan we aan de slag met het uiterlijk van jouw website of webshop. Wij maken effectieve designs die passen bij jouw bedrijf. Daarnaast doen onze webdesigners er alles aan om ervoor te zorgen dat je als bezoeker gemakkelijk door de website kunt navigeren. De designfase sluit daarom naadloos aan op de daadwerkelijke webdevelopment.

Webdesign
Huisstijl
UX

Huisstijl

Een huisstijl bestaat uit diverse onderdelen die samen een geheel vormen. Denk aan logo, kleurgebruik, typografie, symbolen en taalgebruik. Al deze elementen zijn verbonden met jouw organisatie. Met deze onderdelen treed je naar buiten toe en proberen we onderscheidend te zijn ten opzichte van andere. Samen dragen ze bij aan de identiteit van jouw organisatie.

De identiteit van een bedrijf staat voor hoe het bedrijf zichzelf wil uiten. In samenwerking met het grafische ontwerp van bijvoorbeeld de website en de aard van de organisatie word de strategie bepaalt. Wij helpen je op weg met de juiste identiteit.

Wat mogen we voor jou ontwerpen?

Onze project zijn succesvol omdat ze zijn ontwikkeld vanuit het perspectief van jouw eindgebruiker. De eindgebruiker staat altijd centraal: in elke stap van onze werkwijze.

Wij ontwerpen effectieve designs en pakken onze projecten slim aan. Onze designers weten exact hoe ze jouw bezoeker moet aanspreken en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

User experience (UX)

Wat bepaald hoe we een website of webshop zien? En waarop baseren we onze keuzes?

Inderdaad: Design! Uitstraling is alles. Om goede gebruikerservaringen te bieden verdiepen wij onszelf in het gebruikersgedrag van jouw klant/bezoeker. Vanuit daar werken we verder aan het concept voor jouw website, webshop of applicatie.

Wij maken user experience designs waarmee gebruikers zich kunnen identificeren. Een website of webshop design waar zij niet omheen kunnen. En niet meer weg willen als zij het hebben gezien. Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg ervoor dat het een goede is! En hoe eenvoudiger het website design en het gebruik daarvan, des te groter het succes.

Vragen? Neem contact met ons op!

Bereik je online doelen

Bereik je online doelen

Menu