Ons werk

Home  ›  Ons werk

Kraamzorg Mama

Website, design, huisstijl, SEO, SEA

Kraamzorg Mama biedt jaarlijks zorg aan meer dan 3000 cliënten. Kwaliteit en betrokkenheid zijn de belangrijkste begrippen voor het team van Kraamzorg Mama. Codabl heeft voor een passende huisstijl, website en online marketingcampagne gezorgd.

Dankzij onze online marketingcampagnes is de online vindbaarheid van Kraamzorg Mama verdrievoudigd. Een succesvolle conversie optimalisatie traject heeft vervolgens gezorgd dat de bezoekers ook daadwerkelijk overgaan tot inschrijven.

“De samenwerking met Codabl is uiterst prettig en professioneel te noemen. We hebben samen met Codabl grote stappen gemaakt in het vergroten van onze online vindbaarheid. Ze schakelen snel en hebben ons altijd van persoonlijk advies voorzien. Samen met Codabl hebben we onze organisatie naar het volgende niveau gebracht.”

Rosalie Zirkzee

Inkoop & Bedrijfsvoering Services

Website, design, huisstijl

Voor Martijn van Inkoop & Bedrijfsvoering Services hebben we in rap tempo zijn nieuwe webdesign, huisstijl en website opgezet. De oude website was slecht onderhouden en hierdoor offline geraakt. Binnen één week was Inkoop & Bedrijfsvoering Services weer online met een gloednieuwe website.

“Codabl heeft mijn verwachtingen overtroffen. Heldere en proactieve communicatie, denken met je mee in oplossingen en het allerbelangrijkste voor mij: levert wat ze beloven. Daarnaast zijn de altijd goed te bereiken en zijn echt betrokken”

Martijn Duijts

Ikwordmama.nl

Webshop, design, huisstijl, SEA

Ikwordmama.nl is een webshop voor moeder en kind met een zeer uitgebreid assortiment van babyflesjes tot aan autostoelen. Vanaf dag één zijn we een intensieve samenwerking gestart met elkaar om tot het prachtige eindresultaat te komen. Dankzij slimme online marketingcampagnes loopt ikwordmama.nl met groot succes en stijgt de verkoop elke maand bovenverwachting.

“Onze nieuwe webshop is snel en gebruiksvriendelijk. De verkoop is omhoog geschoten dankzij de samenwerking met Codabl. We groeien nog steeds verder, tot dusver hebben we een geweldige samenwerking met Codabl! Het is fijn samen te werken met een partij die veel kennis en expertise heeft.”

Murk Peters

Ycura

Website, design, huisstijl, conversie optimalisatie

Ycura is een zorgbemiddelingsbureau voor ZZP’ers die in de zorg werken en voor zorginstellingen die zorgprofessionals nodig hebben. De huisstijl en website van Ycura moest vetrouwen en rust uitstralen. ZZP’ers en opdrachtgevers moeten zich via de website kunnen inschrijven en hun vragen kunnen stellen.

“De website en huisstijl is geheel naar verwachting gemaakt. De eerste inschrijvingen waren al snel binnen na lancering van de nieuwe website. Wij zijn er uiterst tevreden mee!”

Verhuisbedrijf365

Website, applicatie, design, huisstijl

Verhuisbedrijf365 is een bekend verhuisbedrijf met een verfrissende visie. Voor Verhuisbedrijf365 hebben we eerst de identiteit, huisstijl en het webdesign uitgewerkt. Na goedkeuring zijn we gelijk doorgegaan met het ontwikkelen van de website.

Voor het inplannen en bijhouden van de verhuizingen hebben we ook een afsprakensysteem gebouwd, deze wordt intern gebruikt.

“Codabl heeft ons van A tot Z geholpen op een persoonlijke en meedenkende manier. Dit geeft vertrouwen en zorgt voor een goede samenwerking. Het resultaat is een mooie en goed werkende website en een afsprakensysteem voor onze medewerkers. ”

Brian

Bink Advies

Website, design, huisstijl, SEA, conversie optimalisatie

Binkadvies is een adviesbureau met vooraanstaande klanten uit verschillende sectoren. Certificeringstrajecten, NEN, ISO, informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Binkadvies helpt organisaties op een persoonlijk en pragmatische wijze met complexe zaken. Deze persoonlijke aanpak moest ook naar voren komen op de website.

“Codabl heeft de tijd en aandacht genomen om goed te luisteren naar onze wensen voor een nieuwe website. We zijn zeer blij met de samenwerking en het resultaat. Middels een Google Ads campagne en zoekmachineoptimalisatie heeft Codabl er ook voor gezorgd dat potentiële klanten ons beter kunnen vinden.”

Roel Rudolph

Bereik je online doelen

Bereik je online doelen

Menu