Online Marketing

Home »  Diensten »  Online Marketing

SEA
SEO
CRO
Social media marketing

Zoekmachine adverteren (SEA)

Bovenaan in de gratis zoekresultaten van Google staan is natuurlijk mooi, maar helemaal bovenaan staan de Google Ads (de advertenties). Meer dan 33% van de gebruikers van Google klikt op zo’n advertentie.

Die potentiële kliks / omzet wil je natuurlijk niet laten liggen. Google Ads uitbesteden aan ons betekent het meeste rendement halen uit je Google Ads budget.

Je kan (uiteindelijk) bijna alles zelf, maar sommige dingen kun je beter uitbesteden. Google Ads is een goed voorbeeld van iets wat je beter aan specialisten overlaat. Doe je dat niet, dan is de kans vrij groot dat je onnodig veel budget verspeelt aan Google zonder dat het voldoende toevoegt aan je conversies.

SEA
SEO
CRO
Social media marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

90% van alle Nederlanders begint zijn zoektocht naar een dienst, product of bedrijf in Google. Daarnaast bewijst SEO online de kwalitatief beste bezoekers op te leveren. De conversiepercentages vanuit organisch verkeer zijn in de meeste gevallen beter dan bijvoorbeeld vanuit online advertenties.

SEO (Search Engine Optimization) is dan ook enorm belangrijk voor je online vindbaarheid.

Als full-service internetbureau onderscheiden we ons onder andere door onze technische vaardigheden. Techniek is de basis voor hoge posities in Google, je website moet tegenwoordig niet alleen goed gecodeerd zijn en goed geïndexeerd worden. Je website moet ook nog snel, toegankelijk en veilig zijn. Bij het ontwikkelen van websites houden wij rekening met een goede technische basis.

Wij vergroten jouw online zichtbaarheid door het inzetten van SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren). Als je de bezoekers binnen hebt, verhogen we de conversie door constant te optimaliseren middels CRO (conversie optimalisatie).

Wij zijn expert op het gebied van SEO, SEA en conversie optimalisatie. Wij beschikken over de juiste technieken en methodieken om écht specialistische kennis aan te bieden.

Klaar voor meer bezoekers en klanten? Neem contact met ons op!

Conversie optimalisatie (CRO)

Krijg je genoeg bezoekers maar leveren ze nog maar weinig op? Het is dan goed om te kijken naar je conversie. Conversie optimalisatie is het proces waarbij er één of meerdere conversiepunten worden geoptimaliseerd aan de hand van kwantitatieve en kwalitatieve data.

Perfectie. Daar streven we naar als we aan de slag gaan met conversie optimalisatie.

Waarom? Bezoekers die op een website komen en direct afhaken leveren niets op. Komen ze via ads binnen? Dan kosten ze zelfs geld.

We doen een scan van je website om te kijken wat er geoptimaliseerd kan worden voor meer conversie. Wil je overgaan op een nieuwe website? Dan is dit het juiste moment voor een grondige analyse van het gebruikersgedrag op je huidige website en het in kaart brengen van conversiedoelen en een betere gebruikerservaring.

Vragen? Neem contact op.

Social media marketing

Social media is niet meer uit ons dagelijks leven te denken en krijgt bij organisaties een steeds groter aandeel in de marketing. Meer en meer organisaties adverteren via social media platformen, en dat is terecht!

Wanneer je bezoekers wil bereiken op social media, heb je twee opties:

Organisch bereik. Je plaatst een onbetaald bericht op je pagina. Dit bericht is te zien voor je volgers. Het is echter niet zo dat al je volgers dit bericht zien.

Advertenties. Met advertenties bereik je ook potentiële klanten die je bedrijf nog niet kennen. Door te targeten op basis van bijvoorbeeld interesses, opleiding of leeftijd, trek je nieuwe klanten aan die erg relevant zijn.

Adverteren kan op social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram, Facebook, Pinterest, Snapchat en YouTube.

Bereik je online doelen

Bereik je online doelen

Menu